Pagrindinis meniu
SEMPRE Accelerators

Projekto SEMPRE Accelerators mėnesiniai susitikimai su projekto tiksline grupe

 

 

Nuo projekto įgyvendinimo pradžios nuolatos organizuoti tikslinės grupės susitikimai Jurbarko regione. Dalyvauta tarptautiniuose projekto partnerių susitikimuose Esbjerge (Danijoje) ir Vilniuje.


Skaitykite plačiau


Projekto SEMPRE Accelerators trečiasis tarptautinis partnerių susitikimas Vilniuje

 

 

2020 m. sausio 29-31 d. 3-asis tarptautinis projekto SEMPRE Accelerators partnerių susitikimas įvyko Vilniuje. Pirmą dieną vyko lyderystės ir komandos formavimo mokymai, kuriems vadovavo lektorius iš Vokietijos Günteris Koegstas.


Skaitykite plačiau


START UP mokymai Jurbarko mieste

 

 

Gruodžio 21–22 dienomis buvo organizuoti mokymai apie komandos formavimą ir projektų valdymą procedūrine prasme. Mokymų tikslas buvo suburti komandą, atpažinti komandos narių galimybes ir sudaryti veiklomis pagrįstą proceso žemėlapį, pagal kurį įsteigiama vienišų tėvų asociacija ir vykdoma veikla (interneto svetainės ir „Facebook“ puslapio sukūrimas, galimų produktų paieška ir paslaugos, asociacijos veiklos administravimas).


Skaitykite plačiau


Projekto SEMPRE Accelerators susitikimas Danijoje, Esbjerg mieste

 

 

Pagalbininkų seminaras Danijoje 2019 m Spalio mėn

2019 metais spalio 8-10 dienomis Esbjerge, Danijoje, vyko projekto „SEMPER Accelerators“ seminaras ir antrasis tarptautinis partnerių susitikimas. Seminare dalyvavo projekto fasilitatorė Ingrida Karūnienė ir projekto narė Inga Ruzgienė. Seminare universiteto dėstytoja Anette Nielsen skaitė pranešimą apie įgalinimą ir veiksmų mokymąsi.


Skaitykite plačiau


Nuo SEMPRE iki SEMPRE Accelerators

 

 

Nuo 2016 iki 2019 m. projekto SEMPRE („Social Empowerment in Rural Areas“ kartu tyrėme novatoriškas socialinių paslaugų teikimo kaimo vietovėse formas, remdamiesi idėja suteikti paslaugų vartotojams daugiau galimybių. Atėjo laikas pakelti mūsų projektą į kitą lygį: SEMPER tampa SEMPER greitintuvais – SEMPRE Accelerators.


Skaitykite plačiau