Pagrindinis meniu
Grįžti

Dėl II. Advento pamaldų metu surinktų aukų skyrimo


Pažymime, kad Vyžiuose įsikūrusio VšĮ reabilitacijos centro „Gabrielius“ tikslas – teikti reabilitacines paslaugas, laikiną apgyvendinimą, psichologinę ir socialinę pagalbą asmenims, išgyvenantiems socialinę atskirtį ar neįgalumą, namų netekusiems ar kitokią gyvenimo krizę patiriantiems bei priklausomybės ligomis sergantiems, siekiant juos sugrąžinti į visuomenę kaip pilnaverčius piliečius. Šiuo metu įstaigoje gydosi 15 asmenų.

VšĮ Liuteronų diakonijos ir užsienio rėmėjų dėka intensyviai vykdomi gyvenamojo pastato renovacijos darbai. Jau padaryta labai daug - pastatas prikeltas iš avarinės būklės! Šiuo metu tęsiami pradėti darbai ne tik gyvenamajame name, bet ir bažnyčioje.

Tačiau, didžiausia VŠĮ „Gabrielius“ problema - lėšų trūkumas personalo išlaikymui ir įvairių mokesčių mokėjimui. Iš reabilitantų, kuriems dažniausiai patiems reikia finansinės pagalbos, įstaiga surenka tik pusę reikiamų mėnesio pajamų (poreikis 4.000 lt per mėnesį).

Dar kartą prašome Jūsų prisidėti bendro diakonijos projekto ir antrojo Advento sekmadienio aukas skirti VšĮ „Gabrielius“ įstaigos išlaikymui. Iš anksto dėkojame už suteiktą paramą.

Palaimos Jums ir Jūsų artimiesiems Advento laike!


Pagarbiai,
VšĮ Liuteronų diakonija
Direktorius
Kun. Mindaugas Kairys
P.S. Jūsų surinktas aukas prašome pervesti į VŠĮ „Liuteronų diakonija“ banko sąskaitą:
LT077044060006257830
AB SEB Vilniaus bankas
BIC (SWIFT) Kodas –CBVILT2X