Pagrindinis meniu
Grįžti

Vaikų dienos centras Garliavoje



                      Nuo šių metų lapkričio mėnesio startavęs projektas „Kompleksinių paslaugų teikimas Garliavos seniūnijos vaikams ir jų šeimos nariams“ skaičiuoja pirmuosius mėnesius. Didelis džiaugsmas, kad vaikai nuo pat pirmos dienos aktyviai įsitraukė į vykdomas veiklas.

Vaikų dienos centro kolektyvas kiekvieną dieną užtikriną dienos socialinės priežiūros ir ugdymo paslaugas, veiklos nukreiptos ir į socialinius, gyvenimo, įgūdžių tobulinimo veiklas, meninius užsiėmimus, gausu kūrybinių dirbtuvių veiklų: tekstilės dekoravimo dirbtuvėlės, meduolių dekoravimo popietės, spalvotos druskos gamyba, piešimas ant stiklo, atšvaitų gamyba, plastelininės pilies kūrimas, muzikiniai užsiėmimai ir daugelis kitų veiklų, kurios nukreiptos į dienos centro klientų savirealizaciją, pozityviąją socializaciją.

Veiklos finansuojamos iš VšĮ „Liuteronų diakonija“ įgyvendinamo bei LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamo projekto „Kompleksinių paslaugų teikimas Garliavos seniūnijos vaikams ir jų šeimos nariams“.

 

Projekto vadovė Evelina Tamošaitytė